Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Herbalife gezond ontbijt  
   
  Het ontbijt is het belangrijkste eetmoment van de dag. Het geeft energie en zet je stofwisseling in werking. Je bent in staat om te presteren en grijpt minder snel naar zoete of hartige snacks.
   
  Een gezond ontbijt bestaat uit complexe koolhydraten, eiwit, vitaminen en een beetje vet. Complexe koolhydraten laten de bloedsuikerspiegel langzaam stijgen, waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt.
   
  Een ontbijt gebaseerd op enkelvoudige koolhydraten
   
 
   
  Het eten van enkelvoudige koolhydraten in de ochtend zoals gesuikerde ontbijtgranen, witbrood en zoete broodjes, geeft een korte stoot aan energie en stilt uw trek, maar het effect duurt slechts kort. Uw energieniveau zakt niet alleen pijlsnel, maar u mist ook alle andere voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om naar behoren te functioneren, zoals proteďne, vezels, vitaminen en mineralen. Als resultaat hiervan voelt u zich sneller moe, u verliest uw concentratie en u hebt voor lunchtijd weer trek, behoefte aan meer koolhydraten. Als u hieraan toegeeft wordt het een vicieuze cirkel.
   
  Een ontbijt gebaseerd op enkelvoudige koolhydraten
   
 
   
  Als u geen trek heeft in de ochtend, of geen tijd heeft om uw ontbijt te nuttigen, probeert uw lichaam te putten uit haar reserves van voedingsstoffen en water om te kunnen functioneren, maar die zijn 's nachts al uitgeput. Als u niets eet voelt u zich vaak moe, hongerig en krijgt u behoefte aan zoet voedsel zoals chocolade, koekjes of zoete koffie om meer energie te krijgen. Dit wordt op den duur ook een vicieuze cirkel, wat uw gewicht en welzijn aantast.
   
  Een ontbijt gebaseerd op meervoudige en complexe koolhydraten
   
 
   
  Wat raden de voedingsdeskundigen aan?
  Begin uw dag met een goede bron van complexe koolhydraten zoals volkorenbrood of ongezoete muesli om u te helpen uw energieniveau op peil te houden. Proteďne helpt u langer een verzadigd gevoel te hebben, maar u heeft meer nodig dan een glas melk of een schaaltje yoghurt om de juiste hoeveelheid binnen te krijgen. Fruit levert u ook goede vitaminen en mineralen om u een goede start te geven.
   
  Uw lichaam heeft een uitgebalanceerd en voedzaam ontbijt nodig
 
   
  Herbalife gezond ontbijt pakket
  Probeer voor een ontbijt dat u de juiste hoeveelheid macro- en microvoedingsstoffen levert Herbalife.
   
  Formula 1 shakes bestaan uit een uitgebalanceerde combinatie van proteďne, complexe koolhydraten, vitaminen en mineralen - Formula 1 is snel, lekker en handig. Voeg Formula 2 Multivitamine Complex en Vezels en kruidentabletten toe, en u kunt 100% van uw ADH van macro-en microvoedingsstoffen binnenkrijgen.
   
  Formule 1 drinkontbijt (bus 550 gram / 1 portiezakjes)
  Een uitgebalanceerd drinkontbijt in 1 minuut te bereiden, lekker en gemakkelijk, afwisselend dankzij de verschillende smaken. U start de dag compleet, met alle noodzakelijke brandstoffen en bouwstoffen.
   
  Formula 2 Multivitamine Complex
  Levert meer dan 20 vitaminen en mineralen voor een goede gezondheid.
   
  Vezel en kruiden tabletten
  Zorgt voor een goede spijsvertering, vezels die helpen met de natuurlijke uitscheiding van afval en gifstoffen.
   
  Kruidendrank (50 of 100 gram, verschillende smaken)
  Voor meer energie en een goede vochtbalans.
   
  Aloë siroop (240ml)
  Voor een optimale spijsvertering.
   
 

Meer info: 06 - 2317 5742   contact@simplyfitinfo.nl

 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

   
  Top
   
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign