Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Afslanken met Herbalife shakes  
     
  Welke doelen heeft u? Hoeveel wilt u afvallen? Meer energie en een fit lichaam?
Het is belangrijk dat uw doelen haalbaar zijn.
   
  Wij zullen u blijvend begeleiden, adviseren en u ondersteunen, ook wanneer u op uw ideale gewicht bent.
Alle Herbalife producten zijn samengesteld op natuurlijke basis.
Voor alle Herbalife producten geldt een "30 dagen niet goed, geld terug" garantie
   
      
   
  Beginnen met Formule 1 shakes of maaltijdrepen
  Formule 1 is de sleutel tot uw succes. Het kan niet gemakkelijker. U hoeft niets anders te doen dan elke dag 2 maaltijden te vervangen door een heerlijke en voedzame SUPER SHAKE maaltijd (verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken) en geniet daarnaast van een maaltijd van uw keuze. De essentiŽle componenten zijn vitaminen, mineralen, koolhydraten, vezels, proteÔnen, gezonde vetten en antioxidanten. Ons lichaam heeft deze voedingsstoffen nodig om energie te leveren voor de vitale functies, groei en beweging.
   
  Naast deze shake dient u, ter aanvulling, Vezel en kruidentabletten te nemen. Deze tabletten reinigen de darmen en zorgen er voor dat de voeding beter wordt opgenomen.
   
  Als u boven de dertig jaar bent, dan is het aan te raden om de Cell-U-Loss erbij te nemen om "oud" lichaamsvet aan te pakken. Het werkt op vastzittende vetten (sinaasappelhuid) en op de vocht huishouding. Cell-U-Loss werkt figuurcorrigerend.
   
 

Meer info: 06 - 2317 5742   contact@simplyfitinfo.nl

 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

   
  Herbalife Formule 1 voedingsshake ( Kernvoeding )  
  Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieurenkwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingstoffen vitaminen C, en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Een smakelijke Herbalife Formule 1 shake is eenvoudig te bereiden. Meng 250ml halfvolle melk met twee eetlepels F1 poeder en mix of shake het door elkaar om een uitgebalanceerde maaltijd in een glas te maken. Verkrijgbaar is diverse smaken.

     
  Herbalife Formule 1 voedingsshake Vrij Van ( Kernvoeding )  
  Vrij van lactose, soja en gluten als het volgens de voorschriften bereid wordt en tevens geschikt voor vegetariŽrs. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende Binnen krijgen van essentiŽle vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteÔnen. F1 Vrij Van Shake Vrij van gluten, lactose of soja, zodat u Herbalifeís meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteÔne, essentiŽle micronutriŽnten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

     
  Herbalife Formule 1 maaltijdrepen ( Kernvoeding )  
  Het is niet altijd gemakkelijk om een evenwichtige en voedzame maaltijd in een handige verpakking te vinden. Daarom heeft Herbalife deze maaltijdvervangende reep ontwikkeld. De Herbalife Formule 1 maaltijdvervangende reep bevat alle essentiŽle voedingsstoffen en kan gebruikt worden als een evenwichtige maaltijd of voor gewichtsbeheersing. Hij is lekker, geeft u een energiek gevoel en bestrijdt het hongergevoel voor een lange tijd. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

  Herbalife Vezel- en kruidentabletten  ( Kernvoeding )  
  Vezel- en kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. Die stimuleren samen een efficiŽnte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Een 'schonere' spijsvertering kan ook effectiever werken en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere opname van essentiŽle voedingsstoffen uit onze voeding. Rijk aan oplosbare vezels om uw lichaam te helpen met de natuurlijke uitscheiding van gifstoffen.

  Herbalife Cell-u-loss  
  Cell-u-loss bevat een unieke combinatie van voedingsmiddelen, die als u dagelijks genoeg water drinkt, drie speciale functies heeft. Het kan het lichaam helpen bij het herstellen van de natuurlijke waterhuishouding, de kruidensamenstelling helpt afvalstoffen te verwijderen en deze twee processen samen helpen sinaasappelhuid zichtbaar gladder te maken. Samengesteld om het lichaam te assisteren bij de uitscheiding van afvalstoffen en het lichaam te helpen de waterbalans op peil te houden bij een waterconsumptie van tenminste twee liter per dag.

     
 

Meer info: 06 - 2317 5742   contact@simplyfitinfo.nl

 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

   
  Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variŽren.
     
  Top  
     
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign