Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Aankomen met Herbalife shakes  
     
  Aankomen is vaak een stuk moeilijker dan afvallen. Met gebruik van de Herbalife producten is het mogelijk aan te komen zonder dat u tegen uw zin meer moet eten. Meestal heeft men al van alles geprobeerd om wat aan te komen. Mensen met ondergewicht eten over het algemeen extra dingen zoals wat lekkernijen extra, extra jus en vooral veel suiker. Door tekorten aan bepaalde stoffen, vraagt ons lichaam om bepaalde voeding. Iedereen weet dat producten met een hoog suikergehalte en veel kleur- en smaakstoffen natuurlijk niet de ideale oplossing zijn. Veel mensen kunnen niet tegen deze toegevoegde stoffen en reageren allergisch.

De voeding van Herbalife kan men voor vele doeleinden "effectief" gebruiken.

    

Welke Herbalife producten heeft u nodig om aan te komen ?
Met de voedingssupplementen van Herbalife neemt u naast een broodmaaltijd en de warme maaltijd een  Formule 1 voedingshake (verkrijgbaar in 8 heerlijke smaken) of Formule 1 maaltijdreep (verkrijgbaar in 2 heerlijke smaken)

Naast deze shake dient u ter aanvulling vezels en kruidentabletten te nemen en naast de broodmaaltijden kunt u NRG-tabletten of QuickSpark als extra aanvulling voor meer energie nemen.

De brood en avondmaaltijd blijft u gewoon gebruiken.
U staat dus niet op een gewichtsbeheersings-programma en u hoeft u zelf eigenlijk niet te ontzien.

Ter extra (lekkere) ondersteuning kunt u de Gourmet tomatensoep en ProteÔne repen nemen ( Smaken: Vanille Amandel, Chocolade Pinda en Citroen).

Goede resultaten
Veel van onze klanten hebben dit met succes "uitgeprobeerd". Zij hebben de producten naast hun gewone brood- en warme maaltijd genomen. Door onze individuele begeleiding zijn zij aangekomen zonder er eigenlijk iets voor te hoeven doen, als alleen een gezonde voeding te nemen. Dit kan Herbalife ook u bieden.

Begeleiding
Wij zullen u blijvend begeleiden, adviseren en u ondersteunen, ook wanneer u op uw ideale gewicht bent.

Alle Herbalife producten zijn samengesteld op natuurlijke basis.

Voor alle Herbalife producten geldt een "30 dagen niet goed, geld terug" garantie.

     
  Herbalife Formule 1 voedingsshake ( Kernvoeding )  
  Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieurenkwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingstoffen vitaminen C, en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Een smakelijke Herbalife Formule 1 shake is eenvoudig te bereiden. Meng 250ml halfvolle melk met twee eetlepels F1 poeder en mix of shake het door elkaar om een uitgebalanceerde maaltijd in een glas te maken. Verkrijgbaar is diverse smaken.

     
  Herbalife Formule 1 voedingsshake Vrij Van ( Kernvoeding )  
  Vrij van lactose, soja en gluten als het volgens de voorschriften bereid wordt en tevens geschikt voor vegetariŽrs. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende Binnen krijgen van essentiŽle vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteÔnen. F1 Vrij Van Shake Vrij van gluten, lactose of soja, zodat u Herbalifeís meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteÔne, essentiŽle micronutriŽnten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

     
  Herbalife Formule 1 maaltijdrepen ( Kernvoeding )  
  Het is niet altijd gemakkelijk om een evenwichtige en voedzame maaltijd in een handige verpakking te vinden. Daarom heeft Herbalife deze maaltijdvervangende reep ontwikkeld. De Herbalife Formule 1 maaltijdvervangende reep bevat alle essentiŽle voedingsstoffen en kan gebruikt worden als een evenwichtige maaltijd of voor gewichtsbeheersing. Hij is lekker, geeft u een energiek gevoel en bestrijdt het hongergevoel voor een lange tijd. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

  Herbalife Vezel- en kruidentabletten  ( Kernvoeding )  
  Vezel- en kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. Die stimuleren samen een efficiŽnte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Een 'schonere' spijsvertering kan ook effectiever werken en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere opname van essentiŽle voedingsstoffen uit onze voeding. Rijk aan oplosbare vezels om uw lichaam te helpen met de natuurlijke uitscheiding van gifstoffen. Vezel en kruiden is een mix van havervezels, inuline uit cichorei en peterselie.

  Herbalife proteÔne repen  
  Een heel gezond alternatief op de bekende snacks die teveel vet en suiker bevatten. Een perfect tussendoortje om de perioden tussen uw maaltijden te overbruggen. SojaproteÔne is een, hoogwaardige en plantaardige proteÔne. Onderzoek toont aan dat de consumptie van minimaal 25g sojaproteÔne per dag als onderdeel van een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten, het juiste cholesterolniveau kan helpen behouden. Stil de trek in snacks met een heerlijk tussendoortje. Voor een zoete traktatie neemt u een ProteÔnereep. Verpakt per 14 stuks. Verkrijgbaar in de smaken chocolade-pinda, citroen en vanille-amandel.

     
  Herbalife gourmet tomatensoep  
  Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje dat gemakkelijk te bereiden is. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep. Slechts 104 calorieŽn om uw calorie inname te beheersen. Soep is het ideale tussendoortje voor elk gewichtsbeheersings of evenwichtig voedings-programma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde evenwichtige snacks zitten. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen en met acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep. Geschikt voor vegetariŽrs. Lekker tussendoortje voor elke gewichtbeheersingsprogramma. 21 porties.

     
  Herbalife NRG  
  In de haastige wereld waarin we leven, proberen we elke dag opnieuw teveel te doen. De eerste remedie hiertegen is goede voeding en veel rust. Maar wanneer u die extra stoot energie nodig heeft, is er Herbalife die de goede kwaliteiten van guarana heeft gebundeld in de NRG tablet. De grondstof ervan komt uit dezelfde bron die al eeuwenlang is aangesproken door de Indianen van het Amazonegebied. Een mild, natuurlijk kruid dat alles in zich heeft om u overdag beter te laten presteren.

     
     
     
 

Meer info: 06 - 2317 5742   contact@simplyfitinfo.nl

 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

     
  ĎAlle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variŽren.í
     
  Top  
     
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign