Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Bedrijf Herbalife
   
  Sinds 1980 loopt Herbalife voorop bij de verbetering van persoonlijke voeding via een groep van betrouwbare adviseurs, dit door middel van geavanceerde producten die grote voordelen bieden aan miljoenen mensen in meer dan 90 landen wereldwijd. Samengesteld met ingrediŽnten van hoge kwaliteit onder streng gecontroleerde omstandigheden. Dit kwaliteitsproduct van Herbalife is ontwikkeld in overeenstemming met de nationale regelgeving.
   
 
   
  Het team bestaat uit meer dan 2,200,000 onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in 90 landen Herbalife producten verkopen (met een jaarlijkse omzet van $ 6 miljard), dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:

ē uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging
ē de zakelijke mogelijkheid

Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen. Ontdek Herbalife - en ontdek een levenlang welzijn.
   
  De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt, het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiŽle succes een goede beloning!Vertrouw op de experts
Herbalife's Internationale Adviesraad voor Voeding is de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.

   
  Internationale Voedingsadvies Raad
Met als voorzitter Professor David Heber*, houder van een doctorsgraad, streeft de Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB - Nutrition Advisory Board) naar vooruitgang in de voedingskundige wetenschap. De adviesraad bestaat uit wereldwijd gerespecteerde wetenschappers waaronder Nobelprijswinnaar** Louis Ignarro*. Hiermee slaat Herbalife een nieuw pad in op weg naar wereldwijd aanzien in de wetenschap.

De verscheidene malen onderscheiden wetenschappers en voedingskundige experts van de NAB leiden onze productonderzoeken en productontwikkelingsprojecten. Hun omvangrijke kennis omtrent de gunstige eigenschappen van producten dient als belangrijke bron van expertise voor het samenstellen van de producten en programma's van Herbalife. Steve Hening, houder van een doctorsgraad, is 'Chief Scientific Officer' en Luigi Gratton is 'Vice-President Education' binnen de NAB.
     
  Wat is de visie voor het Herbalife merk voor het volgende decennium? Net zo bekend worden als Nike of Disney. Het is een grote visie, maar niet onhaalbaar. De kracht is in de handen van Herbalife Corporate en in uw handen, onze Onafhankelijke Distributeurs. Door alleen al door te praten met andere Distributeurs, zie je ze ĎHerbalifeí uitstralen. Hun gezichten lichten op en het is aanstekelijk!
     
  * De titel van David Heber wordt alleen aangegeven ter identificatie. De universiteit van CaliforniŽ (UCLA) raadt uit beleidsoogpunt geen specifieke diensten of producten aan.

** De Nobelprijs is een geregistreerd handelsmerk van de Nobelcommissie.
   
 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

 

Meer info: 06 - 2317 5742   contact@simplyfitinfo.nl

  Top
   
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign