Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Herbalife Skin Activator
   
  Het feit dat we allemaal ouder worden is niet bepaald geruststellend. Vrouwen en mannen zouden allebei graag de tijd vertragen of de klok terugdraaien en er zo lang mogelijk zo goed mogelijk uitzien. Misschien is het ijdelheid, maar de waarheid is dat we ons zó veel beter en zelfverzekerder voelen als onze huid een bepaalde jeugdigheid uitstraalt. Als twintigers gaan we iets behoudender om met onze huidverzorging en als dertigers en daarboven draait het allemaal om het onderhoudsregime voor de huid. We kunnen er niet onderuit – we worden ouder.
   
  Wat als uw huid er net zo uit zou kunnen zien als vroeger?
  Dat u de tijd stil zou kunnen zetten en de huid zou kunnen verfijnen – vandaag of morgen. Dat zou geniaal zijn! Skin Activator™ is in meerdere opzichten een ingenieuze huidverzorginglijn. De Skin Activator™ technologie, geformuleerd met het geavanceerde collageen-stimulerende glucosamine complex, heeft een milde aanpak voor huidvernieuwing. Dit intelligente complex helpt bij de vernieuwing van de huid door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren.
   
 

Herbalife Skin Activator Dag crème.

 
  Deze lichte, snel absorberende vochtinbrengende lotion helpt uw huid er jonger en gladder uit te laten zien. Hydrateert meteen en beschermt met SPF 15. Gebruik iedere morgen om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en uw huid te laten stralen. Laat uw jongeruitziende gezicht zien. De technologie van Skin Activator benadert celvernieuwing voorzichtig en is samengesteld met een complex op basis van glucosamine dat het opbouwen van collageen stimuleert.
  Herbalife Skin Activator Lipverfijner.  
  Een superzachte lipverzorging, samengesteld met een complex op basis van glucosamine om de tekenen van veroudering tegen te gaan.
Deze heerlijke verzachtende lippencrème bevat SPF 15 bescherming en bevat een subtiel vleugje pepermunt dat uw lippen hydrateert en beschermt. Helpt fijne lijntjes rond de mond te verminderen en laat ze er gladder en voller uitzien. Toon uw stralende lach.
  Herbalife Skin Activator Nacht crème SPF 15.  
  Een weldadige, rijke nachtcrème die helpt bij de vernieuwing van de huid terwijl u slaapt. De celvernieuwing is dan het meest actief. Ondersteunt de collageenproductie, hydrateert en voedt de huid. Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid en stralendheid van uw huid zichtbaar verbeteren en kan het eveneens de stevigheid van uw huid verbeteren. Herover uw jeugdige uitstraling. Een luxueuze, ultrarijke nachtcrème met een complex op basis van glucosamine om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

  Herbalife Skin Activator Decolleté crème.  
  De kwetsbare huid van de hals en het decolleté wordt dunner naarmate we ouder worden. Trakteer uw huid op deze niet vette, hydraterende en revitaliserende crème om zo fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren en uw huid zijdeachtig glad en zacht te laten voelen. Herover uw jeugdige uitstraling. Een rijke, hydraterende verzorging, samengesteld met een complex op basis van glucosamine om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

     
 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

 

Bel of email vandaag nog voor meer informatie

 

06 - 2317 5742 contact@simplyfitinfo.nl

 

 

  Top
   
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign