Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Herbalife NouriFusion uiterlijke verzorging
   
  De NouriFusion productreeks bevat een unieke multivitamineformule – vitaminen A, C en E – om uw huid te voeden en zorgt ervoor dat uw huid gaat stralen. Vitaminen A, C en E voor uw gezicht! Verzorg uw huid met een combinatie van wetenschap en natuur. De volgende huidverzorgingingssets helpen u bij het verkrijgen van een mooie, schone en verzorgde huid. Begin met de huidverzorgingbasis: reinigen, verstevigen en verzorgen, iedere dag.
   
 

Herbalife NouriFusion Programma's.

 
  Het programma voor de basisgezichtsverzorging voor de normale tot droge/vette huid omvat: NouriFusion Cleanser 200 ml, NouriFusion Toner 200 ml en NouriFusion Moisturiser 50 ml.

- All-in-one pakket voor complete huidverzorging.
- Cleanser verwijdert make-up, vuil en vet
- Toner verfrist de huid
- Moisturiser hydrateert en beschermt
- Voor de normale tot vette huid
- Bevat vitaminen A, C en E

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Cleanser  
  200ml Deze reinigingslotion is vol en zacht. Het bevat plantaardige stoffen die de oppervlakte van de huid reinigen en hydrateren. Voedt de huid met vitaminen, voedingsstoffen en kruiden. Verwijdert make-up, vuiltjes en oneffenheden. Normaal tot droge huid.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Toner  
  200ml Kan helpen de textuur en stevigheid van de huid te verbeteren. Reduceert effectief het voorkomen van poriën en laat de huid met een schoon en fris gevoel achter. Laat uw huid gemakkelijker reinigen. Helpt om uw huid te verfrissen en te reinigen. Normaal tot droge huid.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Moisturiser  
  50ml Reguleert de vochtbalans en gaat een glimmende huid tegen. Romige, rijke moisturiser voor overdag die de huid verzorgt en hydrateert zonder een vettig gevoel achter te laten. Normaal tot droge huid.

  Herbalife NouriFusion Programma's.  
  Het programma voor de basisgezichtsverzorging voor de normale tot droge/vette huid omvat: NouriFusion Cleanser 200 ml, NouriFusion Toner 200 ml en NouriFusion Moisturiser 50 ml.

- All-in-one pakket voor complete huidverzorging.
- Cleanser verwijdert make-up, vuil en vet
- Toner verfrist de huid
- Moisturiser hydrateert en beschermt
- Voor de normale tot vette huid
- Bevat vitaminen A, C en E

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Cleanser  
  200ml Deze reinigingslotion is vol en zacht. Het bevat plantaardige stoffen die de oppervlakte van de huid reinigen en hydrateren. Voedt de huid met vitaminen, voedingsstoffen en kruiden. Verwijdert make-up, vuiltjes en oneffenheden. Normaal tot Vette huid.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Toner  
  200ml Kan helpen de textuur en stevigheid van de huid te verbeteren. Reduceert effectief het voorkomen van poriën en laat de huid met een schoon en fris gevoel achter. Laat uw huid gemakkelijker reinigen. Helpt om uw huid te verfrissen en te reinigen. Normaal tot Vette huid.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Moisturiser  
  50ml Reguleert de vochtbalans en gaat een glimmende huid tegen. Romige, rijke moisturiser voor overdag die de huid verzorgt en hydrateert zonder een vettig gevoel achter te laten. Normaal tot Vette huid.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Night Cream  
  50ml Huidcellen vervangen zich sneller dan alle andere lichaamscellen. De cellen vernieuwen zich vooral tijdens uw slaap, tussen middernacht en 4 uur 's morgens. Uw lichaam repareert dan de schade die overdag aangericht is. Omdat er op dat moment nieuwe cellen ontstaan, is het belangrijk een nachtcrème te gebruiken die verrijkt is met vitaminen en voedingsstoffen om de celvernieuwing te stimuleren. NouriFusion Night Cream bevat vitaminen en voedingsstoffen waar de huid 's nachts om vraagt, zodat uw huid elke dag zacht, glad en soepel is.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Clarifying Mask  
  125ml Dit masker is geschikt voor alle huidtypen, maar is met name geschikt voor de vette huid, omdat het teveel aan vet verwijderd wordt. Dit lichte kleimasker reinigt de huid mild en grondig. Het verwijdert vuilrestjes, die de huid vaal maken.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Moisture Mask  
  125ml Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen vet uit de huid, afhankelijk van het soort masker dat u gebruikt. Ze helpen poriën te zuiveren, vuiltjes op te lossen en de huid meer veerkracht te geven. Zo krijgt u een zachtere, gladdere teint met een betere structuur en veerkracht. Het is een goed idee om altijd na het nemen van een masker een moisturiser of nachtcrème te gebruiken om de vochthuishouding te helpen goed in evenwicht te blijven.
  Herbalife NouriFusion Multivitamin Eye Gel  
  15ml NouriFusion ooggel wordt doorgaans overdag gebruikt om plekken onder de ogen te helpen verstevigen. Het geeft een heerlijk, verkoelend effect, waardoor de kwetsbare huid rondom de ogen direct opfrist en nieuwe energie krijgt. Het helpt ook bij het verminderen van wallen onder de ogen. NouriFusion Eye Gel verzorgt de gevoelige huid rondom de ogen met Ginseng en komkommerextract. Het werkt verfrissend en laat vermoeide ogen opleven. U voelt het verschil meteen.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Eye Cream  
  15 ml Een oogcrème kan zowel overdag als 's avonds worden aangebracht. De oogcrème is voller van structuur dan de ooggel en voorziet de huid rondom de ogen van extra vocht en vitaminen. Deze rijke oogcrème, geschikt voor alle huidtypen, is speciaal samengesteld met Aloë Vera en Amandelolie. Het verzacht en verzorgt de tere huid rondom de ogen en helpt om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

  Herbalife NouriFusion Multivitamin Exfoliating Scrub  
  100ml Deze zachte scrubcrème voor het gezicht bevat frambozen- en aarbeienpitjes voor het zacht verwijderen van dode huidcellen. Jojoba en bijenwas maken de huid soepel en glad, voor een frissere teint. Na elk gebruik voelt de huid schoon, zacht en soepel aan.

   
 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

 

Bel of email vandaag nog voor meer informatie

 

06 - 2317 5742 contact@simplyfitinfo.nl

 

 

  Top
   
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign