Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Herbalife Herbal AloŽ uiterlijke verzorging
   
  De verzachtende eigenschappen van aloŽ. Profiteer van de bekende verzachtende eigenschappen van aloŽ vera in onze reeks verfrissende verzorgingsproducten voor lichaam en huid. Naast onze persoonlijke verzorgingsproducten, heeft Herbalife ook twee dranken met een basis van AloŽ Vera: Herbal Aloe Concentrate en de Herbal AloŽ Max. Miljoenen mensen hebben Aloe vera producten gebruikt, met zeer positieve resultaten voor hun welzijn.
   
 

Herbal AloŽ Hand and Body cream

 
  Licht en niet vet, deze milde hand- en body lotion heeft een frisse geur. Herbal AloŽ - Hand & Body cream, een verzachtende niet-vette lotion als vochtregulerende en verzachtende toepassing. Wordt gemakkelijk opgenomen en heeft een milde, frisse geur. Bereid van de complete AloŽ Vera bestanddelen van de bladeren en andere natuurlijke ingrediŽnten.

 

Herbal AloŽ Soothing Gel

 
  Deze verzachtende en vochtregulerende gel kan uw huid kalmeren. De gel trekt snel in de huid en is niet vet. U voelt alleen de verfrissende, verkoelende werking op de huid. Herbal AloŽ Soothing Gel is een vloeibare gel die de huid kan verzachten als de huid te lang blootgesteld geweest is aan de zon en kan tevens zeer vochtregulerend werken voor de droge en beschadigde huid. Geef uw huid de nodige hydratatie met de verzachtende werking van de AloŽ Vera in deze niet plakkende gel.

 

Herbal AloŽ Hand & Body Wash

 
  Help uw huid gehydrateerd en schoon aan te voelen met deze vloeibare reiniger gemaakt van het hele aloŽ-blad. Herbal AloŽ Hand & Body Wash is een lichte, niet-vette vloeibare zeep voor de handen en het volledige lichaam. Werkt vochtregulerend en verzacht de huid. Reinigt de huid op een zachte maar grondige wijze en heeft een milde, frisse geur.

 

Herbal AloŽ Bath and Body Bar

 
  Zeep u van top tot teen in en geniet van de milde en grondige reiniging met een lichte aloŽ-geur. Herbalife AloŽ Vera producten vormen een brug tussen de grondige effecten van het complete aloŽblad en de meest geavanceerde technologieŽn. 
Hierdoor wordt het huidweefsel steviger en stabieler en gladder. Verzachtende zeepjes voor uw huid. Reinigen op een milde en doeltreffende manier. 150gr

 

Herbal AloŽ Shampoo

 
  Deze shampoo voor dagelijks gebruik reinigt en verfrist. Het helpt de gevolgen af te weren van stress waar uw haar dagelijks aan wordt blootgesteld. De conditioner hydrateert zonder dat uw haar ervan gaat hangen. Beide producten hebben een verfrissende kruidige geur en zijn zo mild dat u ze iedere dag kunt gebruiken.
Maakt het haar 10 keer sterker na slechts ťťn wasbeurt. Vermindert haarbreuk met 90%.

  Herbal AloŽ Conditioner  
 

De Conditioner hydrateert zonder dat uw haar ervan gaat hangen. De shampoo voor dagelijks gebruik reinigt en verfrist. Het helpt de gevolgen af te weren van stress waar uw haar dagelijks aan wordt blootgesteld. Beide producten hebben een verfrissende kruidige geur en zijn zo mild dat u ze iedere dag kunt gebruiken.

Verander uw haar met een conditioner die de haarpunten versterkt, waardoor uw haar al na ťťn wasbeurt zijdezacht aanvoelt. Kleurbehoudende formule. 

   
 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

 

Bel of email vandaag nog voor meer informatie

 

06 - 2317 5742 contact@simplyfitinfo.nl

 

 

  Top
   
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign