Home
 Contact
 Webwinkel
 Nieuwe producten
 
 Gratis proefpakket
 Supplementen
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Maaltijdplan
 Sport en voeding
 Uiterlijke verzorging
 
 BMI Berekenen
 Shake recepten
 
 Bedrijf Herbalife
 Herbalife lid worden
 Disclaimer-Privacy
     
  Herbalife Body Care uiterlijke verzorging
   
  Gebruikmakend van de jongste ontdekkingen op het gebied van huidverzorging hebben productontwikkelaars een nieuw wapen gevonden tegen het verschijnsel cellulitis. De producten Body Buffing Scrub en Body Contouring Crème past u gemakkelijk toe. Maak uw huid zijdezacht, soepel en stralend met deze heerlijke behandelingen.
   
 

Herbalife Body Buffing Scrub

 
  Speciaal ontworpen om de huid te verzachten en gladder te maken. Deze scrub bevordert de natuurlijke celvernieuwing van de huid. De basis van deze crème zijn zuren van diverse vruchten en planten. Deze plantaardige, citroen- en wijnsteenzuren zorgen samen met andere geselecteerde ingrediënten voor verbetering van de doorbloeding van de haarvaten in de huid. Waardoor ook een betere en gezonde teint krijgt. Herbalife huidreiniger en huidstructuur verbeteraar moeten in combinatie met elkaar worden gebruikt.

 

Herbalife Body Contouring Crème

 
 

Body Contouring Crème bevat meervoudige zuren uit vruchten en planten en zorgt in combinatie met andere speciaal samengestelde ingrediënten voor een gladdere en soepelere huid. Herbalife huidstructuur verbeteraar is een lotion die speciaal is samengesteld om de huid glad en zacht te maken. Deze lotion helpt bij het celvernieuwingsproces van de huid en deze merkbaar te versnellen. Herbalife huidreiniger en huidstructuur verbeteraar moeten in combinatie met elkaar worden gebruikt.

   
 

Bestel in onze Herbalife webwinkel >>

 

Bel of email vandaag nog voor meer informatie

 

06 - 2317 5742 contact@simplyfitinfo.nl

 

 

  Top
   
 

Copyright 2011 - 2014 Simply Fit Info |    Alle rechten voorbehouden    |    Powered by Herbal Webdesign